Ungdoms/udviklingsholdet

Velkommen

Formålet med træningen er at få selvdisciplin, selvtillid, fysisk, mental velvære og være en del af det stærke fællesskab og klubånd der hersker i HSK.

 

Har du ambitioner og et fysisk og teknisk niveau til at bokse kampe, er det muligt at blive en del af Kampholdet.

  Ungdoms/udviklingsholdet bliver trænet dels af meget rutinerede og erfarne trænere og dels af aktive kampboksere som nu lærer fra sig til de nye, for på den måde at skabe en rød tråd imellem holdene og måden vi ønsker at bokse og være på i HSK


Træningstider:

Mandage 17:00-> 18:15 

Onsdage 17:00-> 18:15

Fredag 17:00-> Fælles med kampholdet

Lørdag 10:00-> Fælles med kampholdet 

Aktiviteter

Juni
Ons
19
Ungdomstræning
17:00 - 18:10
Klubben
Man
24
Ungdomstræning og holdafslutning
17:00 - 18:10
Bokseklubben

Træningsform

Træningsform Ungdoms/udviklingsholdet

Vi bruger boksningen og alle dets facetter for at kunne lave en varieret og sund træning. Træningen er opdelt i 5 grupper som bliver prioriteret mere eller mindre alt afhængig af dag, og sæsonplan.

 

 

  • 1.Opvarmning: Alle muskelgrupper opvarmes, så kroppen er klar til træningen.
  • 2.Teknik/taktik og handsketræning: Vi arbejder med finpudsning og indlæring af slag og slagserier, samt forståelse for de taktiske elementer i boksningen. Handsketræningen foregår via sparring, plethadsker og sandsæk.
  • 3.Grundtræningen: Grundtræningen er en grundig træning af hele kroppen. Træningen er meget varieret for at sikre alsidigheden og glæden ved at træne. Træningsprogrammerne er opbygget med kondition, smidighed, styrke og bevægelighed.
  • 4.Udstrækning: Ved udstrækningen bliver alle de trænede muskler strakt, så musklerne ikke bliver hårde og nedbrudte. Det er vigtigt at musklerne hurtigt bliver restitueret, så kroppen er klar til næste træning.
  • 5.Mental træning: Mentaltræningen foregår enten inden opvarmningen eller efter udstrækningen. Mentaltræningen giver bokseren den absolutte ro. Mentaltræning bruges efter træning, og som opladning inden træningen eller før en kamp.

Trænere

Anton Ørsted von voss
Giuseppe Lengua
Profile Image
Jakob Jønsson
Profile Image
Steen Frank Sørensen
27528216
250,00 kr. 1. apr