Kamp

Kamphold

På kampholdet lærer du at bokse og der trænes målrettet mod at gøre holdets deltagere klar til at bokse kampe, samt at optimere din fysik, teknik, taktik og mentalitet uanset nuværende niveau.

Derudover er formålet med træningen, at få selvdisciplin, selvtillid, fysik, mentalt velvære og være en del af det stærke fællesskab og klubånd, der hersker i HSK.

 

Træningen bliver styret af et stærkt trænerteam, som har mange års erfaring med at træne og udvikle boksere til at nå deres mål. 

 

Tal med trænerne, og få en prøvetime inden indmelding

Træningstider:

Mandag 18.15 - 20.00

Onsdag 18.15 - 20.00

Fredag 17.00

Lørdag 10.00 - 12.00


Kampe

Når man bliver kampklar, vil her typisk først blive tale om diplomkampe. 

Diplomkampe er en form for opvisningskampe, hvor man får point for sin tekniske præstation. 

En diplomkamp vil blive stoppet, hvis der bliver slået for hårdt eller hvis temperamentet løber af med en af bokserne. Ellers er omstændighederne de samme som en “rigtig” kamp med dommere på siden og en kampleder oppe i ringen.

 

Trænerne udarbejder en sæsonplan til bokserne, så formen topper på de rigtige tidspunkter.

Ligeledes udarbejder trænerne også individuelle træningsprogrammer, som matcher med sæsonplanen til boksere, der har nået et højt niveau.


Aktiviteter

Maj
Ons
22
Træning
18:15 - 20:00
Fre
24
Træning
17:00 - 19:00
Lør
25
Træning
10:00 - 12:00
Man
27
Træning
18:15 - 20:00

Træningsform Kamphold

På kampholdet træner vi målrettet og alsidigt. Trænerne har et skarpt øje på den enkeltes mål og udvikling, men har samtidig øje for hele holdet. Derfor er træningen meget varierende fra gang til gang.

Træningen er opdelt i 5 grupper som bliver prioriteret mere eller mindre alt afhængig af dag, og sæsonplan.

 

  • 1.Opvarmning: Alle muskelgrupper opvarmes, så kroppen er klar til træningen.
  • 2.Teknik/taktik og handsketræning: Vi arbejder med finpudsning og indlæring af slag og slagserier, samt forståelse for de taktiske elementer i boksningen. Handsketræningen foregår via sparring, plethadsker og sandsæk.
  • 3.Grundtræningen: Grundtræningen er en grundig træning af hele kroppen. Træningen er meget varieret for at sikre alsidigheden og glæden ved at træne. Træningsprogrammerne er opbygget med kondition, smidighed, styrke og bevægelighed.
  • 4.Udstrækning: Ved udstrækningen bliver alle de trænede muskler strakt, så musklerne ikke bliver hårde og nedbrudte. Det er vigtigt at musklerne hurtigt bliver restitueret, så kroppen er klar til næste træning.
  • 5.Mental træning: Mentaltræningen foregår enten inden opvarmningen eller efter udstrækningen. Mentaltræningen giver bokseren den absolutte ro. Mentaltræning bruges efter træning, og som opladning inden træningen eller før en kamp.

Stemning fra kampholdet

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

Trænere

Carsten Post
Profile Image
Jacob Cornelius Porsgaard
Profile Image
Mads Sørensen
Profile Image
Renè Bloch Jensen
Profile Image
Steen Frank Sørensen
27528216
Victor Bendix
300,00 kr. 1. apr